Teams

V.C.R. DS 1

Dames Senioren Nevobo speelt dit seizoen in de Dames 2e klasse G. De sponsors van dit team zijn Acrium Veiligheid BV uit Ruinerwold, Bouwbedrijf Kuiers uit Meppel en FlexPro services uit Nijeveen.
Trainer/coach van het team is Henk Siepel, hij traint de dames op maandagavond en op woensdagavond is er nog een extra training.
De thuiswedstrijden spelen de dames op zaterdagavond in Sporthal Buddingehof, kijk voor de standen, wedstrijduitslagen en het wedstrijdprogramma op deze pagina van Nevobo.nl.

Trainingstijden
Maandag      19:30 – 21:00
Woensdag    19:15 – 20:15

V.C.R. HS 1

Heren Senioren Nevobo is het nieuwe team van VCR. Zij komen dit eerste seizoen uit in de Heren 3e Klasse G. De sponsors van dit team zijn Altena Loon en Grondverzetbedrijf uit Nijeveen, Strijker & Visscher en Breman Woningbeheer. Trainer/coach van het team is Henk Siepel, hij traint de heren op maandagavond en de thuiswedstrijden worden op woensdagavond gespeeld in Sporthal Buddingehof.
Kijk voor de standen, wedstrijduitslagen en het wedstrijdprogramma op deze pagina van Nevobo.nl.

Trainingstijden
Maandag      21:00 – 22:30

CMV jeugd

In de “Cool Moves Volley” jeugd competitie van Nevobo doet VCR in combinatie met VIOS dit seizoen met twee jeugdteams mee.
Deze vorm van volleybal is in het leven geroepen voor de kinderen in de leeftijd vanaf 6 jaar. Door middel van verschillende niveaus leer je stapsgewijs volleyballen. Binnen Cool Moves Volley zijn er zes niveaus, waardoor iedereen op zijn eigen niveau kan leren smashen, duiken, serveren en blokken. Uiteindelijk is het dan de bedoeling dat ze alle facetten van de sport onder de knie krijgen.
Beide teams worden getraind door Gert Hamhuis en waar mogelijk gecoached door Iris Brinkman en Gezine de Jong. De meisjes trainen op maandagavond in Sporthal Buddingehof en spelen hun wedstrijden op de zaterdagochtend in een soort toernooi verband een keer een thuistoernooi in Ruinen en een keer een thuistoernooi in Ruinerwold.

Trainingstijden
Maandag      17:30 – 18:45

V.C.R. / V.I.O.S. N4 1

Het jongste meisjesteam van VCR/VIOS speelt in de CMV Cluster 3 Niveau 4 poule C Eerste helft jeugdcompetitie van de NeVoBo. Kijk voor de standen, wedstrijduitslagen en het wedstrijdprogramma op deze pagina van Nevobo.nl.

V.C.R. / V.I.O.S. CMV N5

Het iets oudere meisjesteam van VCR/VIOS speelt in de CMV Cluster 3 Niveau 5 poule C Eerste helft jeugdcompetitie van de NeVoBo. Kijk voor de standen, wedstrijduitslagen en het wedstrijdprogramma op deze pagina van Nevobo.nl.

V.C.R. Dames Recreanten

Dames Recreanten is een enthousiaste groep dames die niet in competitieverband speelt. De groep heeft een aparte training op de maandagavond verzorgd door trainster Marla Schra. Op deze training wordt naast algehele lichamelijke conditie en balvaardigheid ook voldoende aandacht geschonken aan het spelelement.

Trainingstijden
Maandag      19:30 – 20:45

V.C.R. Mix team SVM

Het mix team komt alweer voor het vierde seizoen uit in de speciale competitie voor mixteams van Stads Volleybal Meppel.
Dit team wordt gesponsord door Autobedrijf De Jong uit Ruinen.
Trainer/coach van het team is Jan Boomsma, hij traint de dames en heren samen met de heren recreanten op de donderdagavond.
Alle wedstrijden spelen de dames en heren op dinsdagavond in Sporthal Ezinge te Meppel, kijk voor de standen, wedstrijduitslagen en het wedstrijdprogramma op deze site van Stads Volleybal Meppel.

Trainingstijden
Donderdag      21:00 – 22:30

V.C.R. Heren SVM

Het Herenteam komt dit seizoen uit in de tweede klasse van de Stads Volleybal Meppel competitie.
Dit team wordt gesponsord door APPS4US uit Ruinerwold en Glasatelier Ruinerwold.
Trainer/coach/aanvoerder van het team is Jan Boomsma, hij traint de heren samen met de dames en heren recreanten op de  donderdagavond.
Alle wedstrijden spelen de heren op dinsdagavond in Sporthal Ezinge te Meppel, kijk voor de standen, wedstrijduitslagen en het wedstrijdprogramma op deze site van Stads Volleybal Meppel.

Trainingstijden
Donderdag      21:00 – 22:30

V.C.R. Donderdagavond Training

De donderdagavond training is een enthousiaste groep dames en heren die al dan niet in competitieverband speelt. Jan Boomsma traint op deze donderdagavond de recreanten samen met het herenteam en het mix team. Op deze training wordt naast algehele lichamelijke conditie en balvaardigheid ook voldoende aandacht geschonken aan het spelelement.

Trainingstijden
Donderdag      21:00 – 22:30

trainer Jan Boomsma
trainer Jan Boomsma