Teams

V.C.R. DS 1

Dames Senioren Nevobo is een jeugdig damesteam welke in seizoen 2017/2018 met overmacht kampioen is geworden in de tweede klasse N van de Nevobo-competitie. De dames komen dit seizoen uit in de Dames 1e klasse A. De sponsors van dit team zijn Acrium Veiligheid BV uit Ruinerwold, Bouwbedrijf Kuiers uit Meppel en FlexPro services uit Nijeveen.
Trainer/coach van het team is Henk Siepel, hij traint de dames op maandagavond en op woensdagavond is er nog een extra training.
De thuiswedstrijden spelen de dames op zaterdagavond in Sporthal Buddingehof, kijk voor de standen, wedstrijduitslagen en het wedstrijdprogramma op deze pagina van Nevobo.nl.

Trainingstijden
Maandag      20:45 – 22:15
Woensdag    19:15 – 20:15

V.C.R. MA 1

Het Meisjes A1 team komt dit seizoen voor het eerste seizoen uit in de  Meisjes A, 2e Klasse C van de Nevobo-competitie. De sponsor van dit jeugdteam is Speel en IJsboerderij De Drentse Koe uit Ruinerwold.
Trainer/coach van het team is Henk Siepel, hij traint de meiden op maandagavond.
Het Meisjes A1 team speelt de thuiswedstrijden op zaterdagmiddag in Sporthal Buddingehof, kijk voor de standen, wedstrijduitslagen en het wedstrijdprogramma op deze pagina van Nevobo.nl.

Trainingstijden
Maandag      19:30 – 20:45

V.C.R. / V.I.O.S. MB 1

Speelsters:
Maureen Westenbrink, Anouk Smit, Ine Horlings, Sayenne Broekman, Delphi Storm, Lonneke Nijland,
Amarens Bosma, Annemijn Harms, Veerle Oldenburger, Chris de Ruiter en Gwen Stoel.

Het Meisjes B1 team is een combinatie van speelsters van VIOS uit Ruinen en VCR uit Ruinerwold. Het team komt dit seizoen voor het eerste seizoen uit in de Meisjes B 2e klasse C van de Nevobo-competitie. Het jeugdteam wordt getraind en gecoacht door Jenneke Roorda, speelster in het Dames Senioren Nevobo team.
De meisjes trainen op maandagavond en spelen hun thuiswedstrijden de eerste helft van het seizoen op vrijdagavond in Sporthal De Marse in Ruinen en de tweede helft van het seizoen op zaterdagmiddag in Sporthal  Buddingehof in Ruinerwold, kijk voor de standen, wedstrijduitslagen en het wedstrijdprogramma op deze pagina van Nevobo.nl.

Trainingstijden
Maandag      18:00 – 19:15 (Sporthal De Marse in Ruinen)

In de “Cool Moves Volley” jeugd competitie van Nevobo doet VCR dit seizoen met een jeugdteam mee.
Deze vorm van volleybal is in het leven geroepen voor de kinderen in de leeftijd vanaf 6 jaar. Door middel van verschillende niveaus leer je stapsgewijs volleyballen. Binnen Cool Moves Volley zijn er zes niveaus, waardoor iedereen op zijn eigen niveau kan leren smashen, duiken, serveren en blokken. Uiteindelijk is het dan de bedoeling dat ze alle facetten van de sport onder de knie krijgen.

V.C.R. N4 1

vcr-cmv-n4-2016

Het jongste meisjesteam van VCR speelt in de CMV Cluster 3 Niveau 4 poule C Eerste helft jeugdcompetitie van de NeVoBo. De meisjes worden ook getraind en gecoacht door de enthousiaste dames Jenneke Roorda, Ellemijn Wagter-Siepel en Nienke Wagenaar, alle drie speelster in het Dames Senioren Nevobo team.
De meisjes trainen op maandagavond en spelen hun wedstrijden op de zaterdagochtend in een soort toernooi verband, kijk voor de standen, wedstrijduitslagen en het wedstrijdprogramma op deze pagina van Nevobo.nl.

Trainingstijden
Maandag      18:15 – 19:30

V.C.R. Dames Recreanten

vcr-dames-recreanten

Dames Recreanten is een enthousiaste groep dames die niet in competitieverband speelt. De groep heeft een aparte training op de maandagavond verzorgd door trainster Marla Schra. Op deze training wordt naast algehele lichamelijke conditie en balvaardigheid ook voldoende aandacht geschonken aan het spelelement.

Trainingstijden
Maandag      19:30 – 20:45

V.C.R. Mix team SVM

foto volgt nog

Het mix team komt alweer voor het vierde seizoen uit in de speciale competitie voor mixteams van Stads Volleybal Meppel.
Dit team wordt gesponsord door Autobedrijf De Jong uit Ruinen.
Trainer/coach van het team is Jan Boomsma, hij traint de dames en heren samen met de heren recreanten op de donderdagavond.
Alle wedstrijden spelen de dames en heren op dinsdagavond in Sporthal Ezinge te Meppel, kijk voor de standen, wedstrijduitslagen en het wedstrijdprogramma op deze site van Stads Volleybal Meppel.

Trainingstijden
Donderdag      21:00 – 22:30

V.C.R. Heren SVM

Het Herenteam komt dit seizoen uit in de eerste klasse van de Stads Volleybal Meppel competitie.
Dit team wordt gesponsord door APPS4US uit Ruinerwold en Glasatelier Ruinerwold.
Trainer/coach/aanvoerder van het team is Jan Boomsma, hij traint de heren samen met de dames en heren recreanten op de  donderdagavond.
Alle wedstrijden spelen de heren op dinsdagavond in Sporthal Ezinge te Meppel, kijk voor de standen, wedstrijduitslagen en het wedstrijdprogramma op deze site van Stads Volleybal Meppel.

Trainingstijden
Donderdag      21:00 – 22:30

V.C.R. Heren Recreanten

vcr-donderdagavond-training

Heren Recreanten is een enthousiaste groep heren die niet in competitieverband speelt. Jan Boomsma traint de heren recreanten samen met het herenteam en de dames van het mix team op donderdagavond. Op deze training wordt naast algehele lichamelijke conditie en balvaardigheid ook voldoende aandacht geschonken aan het spelelement.

Trainingstijden
Donderdag      21:00 – 22:30

trainer Jan Boomsma

trainer Jan Boomsma