Informatie

Volleyballen in Ruinerwold?
Ja, dat kan bij Volleybalclub Ruinerwold. VCR biedt haar leden de mogelijkheid om recreatief dan wel in competitieverband te volleyballen. En dat geldt voor jong en oud. Bij al onze trainingen is deskundige begeleiding aanwezig. Uiteraard staat bij ons het volleybalspel centraal, maar daarnaast wordt er door de trainers ook voldoende aandacht geschonken aan de algehele lichamelijke conditie en de balvaardigheid. Kortom een prima manier om wekelijks lekker in beweging te zijn.

Competitie
In competitieverband vertegenwoordigen dit seizoen 7 teams VCR. In de Nevobo competitie hebben we naast een Dames team én een Heren team nog 3 jeugdteams: Nevobo MB1 en Nevobo CMV N4 en N5. Deze 3 jeugd teams zijn combinatie teams met VIOS uit Ruinen. Alle thuiswedstrijden van de senioren worden in sporthal Buddingehof te Ruinerwold gespeeld en de thuiswedstrijden van de jeugdteams worden afwisselend in Ruinerwold en Ruinen gespeeld.
In de Stads Volleybal Meppel competitie spelen een mixteam en een herenteam op de dinsdagavond. Al deze wedstrijden worden gespeeld in sporthal Ezingepark te Meppel.

Trainingen
Op maandagavond trainen achtereenvolgens de CMV jeugdteams, de Dames Recreanten, Dames Nevobo en Heren Nevobo. Het Nevobo MB1 team traint op maandagavond in Ruinen. Op woensdagavond hebben de Dames Nevobo nog een extra training. De heren SVM competitie en recreanten, én de dames van het mixteam trainen samen op de donderdagavond.

Wat kost het?
Dat valt nogal mee, want ondanks de toenemende kosten heeft VCR de contributie van de leden altijd nog laag kunnen houden.

Contributie per jaar inclusief Nevobo / Stadscompetitie kosten
Nevobo CMV Jeugd 125
Nevobo Meisjes A, B en C 175
Nevobo Dames 185
Nevobo Heren 175
     
Senioren Recreanten 115
Senioren Stadscompetitie 145
     
 Inschrijfgeld nieuw lid 7

Kom gewoon eens meedoen
Je mag drie keer gratis meedoen met de training om te kijken of het wat voor je is. Daarna verwelkomen we je graag als nieuw lid.

Inschrijfformulier lidmaatschap VCR

Je kunt je aanmelden voor VCR door onderstaande pdf uit te printen en in te vullen. Het ingevulde en ondertekende formulier kun je scannen en als bijlage mailen naar info@vcr-ruinerwold.nl of inleveren bij een van de bestuursleden.