Informatie

Volleyballen in Ruinerwold?
Ja, dat kan bij Volleybalclub Ruinerwold. VCR biedt haar leden de mogelijkheid om recreatief dan wel in competitieverband te volleyballen. En dat geldt voor jong en oud. Bij al onze trainingen is deskundige begeleiding aanwezig. Uiteraard staat bij ons het volleybalspel centraal, maar daarnaast wordt er door de trainers ook voldoende aandacht geschonken aan de algehele lichamelijke conditie en de balvaardigheid. Kortom een prima manier om wekelijks lekker in beweging te zijn.

Competitie
In competitieverband vertegenwoordigen dit seizoen 6 teams VCR. In de Nevobo competitie hebben we naast het Dames team nog 3 jeugdteams: Nevobo MA1, Nevobo MB1 en Nevobo CMV N4. Alle thuiswedstrijden worden in sporthal Buddingehof te Ruinerwold gespeeld. In de Stads Volleybal Meppel competitie spelen een mixteam en een herenteam op de dinsdagavond. Al deze wedstrijden worden gespeeld in sporthal Ezingepark te Meppel.

Trainingen
Op maandagavond trainen achtereenvolgens de jeugdteams en de Dames Recreanten en Dames Nevobo. Op woensdagavond hebben de Dames Nevobo samen met het Meisjes A team nog een extra training. De heren, competitie en recreanten, én de dames van het mixteam trainen samen op de donderdagavond.

Wat kost het?
Dat valt nogal mee, want ondanks de toenemende kosten heeft VCR de contributie van de leden altijd nog laag kunnen houden.

Contributie per jaar inclusief Nevobo / Stadscompetitie kosten
Nevobo CMV Jeugd 125
Nevobo Meisjes C 130
Nevobo Meisjes B 140
Nevobo Meisjes A 140
Nevobo Dames 175
Senioren Recreanten 115
Senioren Stadscompetitie 145
 Inschrijfgeld nieuw lid 7