Facebook

1 week ago

Vcr Ruinerwold

Beste leden,

Als gevolg van de coronamaatregelen van 13 oktober worden alle competities, inclusief de Eredivisie- , Beker en jeugdcompetities, per 14 oktober 22.00 uur voor tenminste 4 weken stilgelegd.

De Nevobo kiest er voor om alle wedstrijden van woensdag 14 oktober ook stil te leggen.
Daarnaast komen geplande CMV toernooien (die geen onderdeel zijn van een competitie) in deze periode te vervallen.

Deze maatregelen hebben, bovenop de ontwikkelingen van de afgelopen weken, veel impact op het verdere verloop van de competities. De Nevobo werkt de mogelijke scenario’s uit voor het vervolg van de competities. De uitkomst zal mede afhankelijk zijn van de duur van de huidige situatie. Op korte termijn wordt hierover gecommuniceerd.

De vereniging zet alle trainingen van de senioren tot nader orde stil. De training van de CMV jeugd wordt voortgezet. Als u niet wilt dat uw kind komt trainen meld dat even aan de trainster. Ouders moeten hun kinderen buiten afzetten en mogen niet meer de sporthal in.

De vereniging houdt nauw contact met gemeente en Nevobo en mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn hoort u opnieuw van ons. Wij proberen ook de website up to date te houden.

In de mail bevindt zich de nieuwsbrief Oktober. Deze was echter al gemaakt voor de nieuwe maatregelen van 13 oktober bekend waren.

Met vriendelijke groet,
VCR Ruinerwold

View on Facebook

4 weeks ago

Vcr Ruinerwold

Tijdens de afgelopen jaarvergadering van VCR konden we weer een paar mensen in het zonnetje zetten. Douwe en Bertus zijn allebei 25 jaar lid van VCR. Beide hebben een parkerpen met inscriptie ontvangen.
Daarnaast hebben we Marla bedankt voor het jarenlang trainen van de dames recreanten. Ze heeft een kadobon van Flower Power en een bos bloemen in ontvangst genomen.
Hopelijk kunnen wij jullie nog lang zien in en rondom het volleybalveld.

Bestuur VCR

View on Facebook

1 month ago

Vcr Ruinerwold

Corona maatregelen

Er mag weer gevolleybald worden in sporthal Buddingehof, maar hierbij is het belangrijk dat we bepaalde (omgangs)regels in de gaten houden.

Het is belangrijk dat bij binnenkomst iedereen de handen ontsmet. De alcohol hiervoor staat klaar op het tafeltje bij de ingang.
Altijd je naam noteren in het logboek bij de ingang. Naam, datum en VCR is voldoende.
Na het gebruik van materialen in de sporthal (denk aan: ballen, palen, pionnen, e.d.), deze ontsmetten met de doekjes die in onze kast liggen.
Alle andere dingen die aangeraakt zijn, moeten ook na elk team weer ontsmet worden. Denk hierbij vooral aan de deurklinken en de wc (wanneer deze gebruikt is). Belangrijk is dat dit ontsmet moet worden vóór het volgende team (of vereniging) in de kleedkamer komt.
Douchen is toegestaan, echter dient de doucheruimte na gebruik wel schoon en (handdoek) droog achtergelaten te worden.
Verder is het natuurlijk belangrijk dat de 1.5 meter in acht wordt genomen.

View on Facebook

1 month ago

Vcr Ruinerwold

Gezocht voor het aankomend seizoen!

View on Facebook