Facebook

2 weeks ago

Vcr Ruinerwold
Vcr start vanavond met een nootjes actie. Vcr jeugd leden komen vanaf 18.00uur langs de deuren om lekkere nootjes aan te bieden. Dit jaar wil Vcr het geld gebruiken om een evenement voor de jeugd te organiseren. See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

Vcr Ruinerwold
Succes voor de jeugd van VCR!Zowel de C's als de B's van VCR Ruinerwold hebben dit seizoen een knappe prestatie geleverd in de Nevobo jeugdcompetitie. Beide teams hadden in de eerste seizoenshelft een moeizame start, mede doordat ze allebei op moesten stromen naar een hogere leeftijdsklasse.Door hun inzet in zowel de trainingen als de wedstrijden te maximaliseren groeiden ze punt voor punt en wonnen ze wedstrijd na wedstrijd. Bij de C's bleek hun directe tegenstander om het kampioenschap net een maatje te groot. De wedstrijden tegen dit team werden met minimaal verschil in de setstanden toch net verloren met 3-1 en 3-2. Helaas grepen ze daardoor net naast het kampioenschap, en pakten ze een welverdiende 2e plek in Nevobo Meisje C 1e klasse J.De B's kwamen uit in de Nevobo Meisjes B 2e klasse E.Vanaf het begin van de 2e competitie helft bleken ze nagenoeg niet te kloppen. Slechts één wedstrijd werd er nipt verloren met 3-2, alle overige wedstrijden sleepten ze de winst mee naar Ruinerwold. Daardoor konden ze zich twee wedstrijden voor het einde van het seizoen, welverdiend, kampioen van de 2e klasse E noemen!Van harte gefeliciteerd met beide prestaties!Ben je tussen de 12 en 17 jaar oud en wil je ook graag meedraaien in een van beide dreamteams? Kom dan eens vrijblijvend meetrainen! C's: maandag van 18.15u-19.30u en donderdag van 18.00u-19.00uB's: maandag van 19.30u-20.45u en donderdag van 19.00u-20.00uBen je jonger dan 12 jaar en zou je ook graag willen volleyballen? Op woensdag van 18.00u-19.00u wordt er getraind met de jongste jeugd. In deze trainingen wordt er spelenderwijs kennis gemaakt met de grondbeginselen van het volleybal.Alle trainingen worden in sporthal De Buddingehof in Ruinerwold gehouden. See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

Vcr Ruinerwold
Toppers!! Gewoon ff kampioenschap gepakt!!Freek, Alie, Carina, Hanna, Susanne, Roy, Janneke, Myrthe, Jantina, Anniek, Ryanne en Meike. See MoreSee Less
View on Facebook