Facebook

8 hours ago

Vcr Ruinerwold
De teams van Vcr zijn voortvarend van start gegaan, dit nieuwe seizoen. @#winst&% Kom gerust een keer kijken.๐Ÿ‘Œ๐Ÿ’ช See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

Vcr Ruinerwold
Na vele jaren als trainer coach, heeft Jan Boomsma besloten een punt achter zijn geweldige en indrukwekkende carriรจre te zetten. Jan, bedankt voor je enorme inzet voor de club, en ook als trainer van de donderdagavond training en coach van de Heren en Mixteams in de Meppeler stadscompetitie.Bedankt namens de donderdagavond training.๐Ÿ๐Ÿป See MoreSee Less
View on Facebook

3 weeks ago

Vcr Ruinerwold
Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Kom gerust een keer op een training langs.๐Ÿ˜Š See MoreSee Less
View on Facebook

3 months ago

Vcr Ruinerwold
De laatste loodjes wegen het zwaarst. Vanavond omstreeks 18:30 uur gaan we het laatste beetje zand opvegen ๐Ÿงน. Vele handen maken licht werk en namens de organisatie van het Beach Event hopen wij dat ook jij even tijd hebt om mee te helpen. Neem je zelf een bezem mee? Alvast bedankt voor jullie komstGroet organisatie Beach Event See MoreSee Less
View on Facebook

3 months ago

Vcr Ruinerwold
Beach event Ruinerwold, ondanks het weer is het super gezellig. Dat blijkt wel aan de zeer goede opkomst. See MoreSee Less
View on Facebook