Facebook

6 days ago

Vcr Ruinerwold
TC ’t Wold, VCR Ruinerwold en KIOS Ruinerwold organiseren op zaterdag 9 juli en zondag 10 juli 2022 gezamenlijk het ‘Beach Event Ruinerwold’, een jaarlijks evenement wat in 2018 de vuurdoop beleefde. Op de zaterdag wordt zowel het traditionele beachtennis als het beachvolleybal toernooi gehouden. Aansluitend is het op zondag de beurt aan de korfballers. Dit allemaal in hetzelfde weekend en op dezelfde locatie. De tennis-, volleybal- en korfbalvereniging slaan dus wederom de handen ineen.De grote parkeerplaats achter de sporthal en naast de accommodatie van TC ’t Wold is opnieuw het decor van Beach Event Ruinerwold. Voor de gelegenheid zal deze parkeerplaats worden omgetoverd tot het “Albert Kleis Strand” en “Playa del Jan Kleis”. Vanaf woensdagavond 19:00 uur kunnen auto’s daar niet meer parkeren. Hiervoor kan uitgeweken worden naar de ijsbaan. Het evenement start zaterdag 9 juli om 9:00 uur.De tennis- en korfbalwedstrijden worden gespeeld in een Topklasse en een Recreatieve klasse. Voor tennis betekent de Topklasse een speelsterkte t/m 7. Niet-tennissers en speelsterkte 8 of 9 kunnen deelnemen aan de Recreatieve klasse. Heren en dames spelen in dezelfde klasse en een team bestaat uit een koppel van 2 personen.Een beachvolleybalteam bestaat uit 3 personen, waarvan minimaal 1 dame. Uiteraard mag je met meer dan 3 personen in een team meedoen, maar dan moeten de spelers rouleren. De volleybalteams moeten ook een scheidsrechter en teller leveren. De minimumleeftijd voor deelname aan tennis is 16 jaar, voor volleybal is dat 12 jaar.Het beachkorfbal toernooi is bestemd voor korfballers en recreanten vanaf 16 jaar. Een team bestaat uit minimaal vier spelers (2 heren, 2 dames). Daarnaast kunnen scheidsrechters die tijdens het toernooi een aantal wedstrijden willen fluiten zich aanmelden. Voor seniorenteams geldt dat ze verplicht een scheidsrechter moeten leveren. Dit mag ook één van de spelers zijn. Er wordt gespeeld volgens de officiële spelregels van het IKF.Opgeven voor Beach Event Ruinerwold kan tot uiterlijk 27 juni a.s. via de website beacheventruinerwold.nl. Een lidmaatschap van een van de verenigingen is niet nodig.Naast prijzen voor de winnaars is er tevens een prijs beschikbaar voor het origineelst geklede team. Dat geldt voor tennis en volleybal.Voor het beachtennis zijn de kosten € 5,00 per persoon, voor beachvolleybal en beachkorfbal bedraagt de bijdrage € 15,00 per team. Deze kosten dienen op de dag zelf contant betaald te worden. Materialen zoals rackets en ballen zijn op locatie aanwezig. Kijken is voor alle leeftijden, dus we hopen op veel publiek deze dag. Je hoeft je niet te vervelen want er is muziek, een verloting en uiteraard zijn er drankjes en voldoende versnaperingen verkrijgbaar! Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

3 weeks ago

Vcr Ruinerwold
Bekijk op Facebook

3 weeks ago

Vcr Ruinerwold
Na een onderbroken start(corona)van de competitie in Meppel, zijn de heren toch op een mooie 3e plaats in de 1e klasse geëindigd. 🏐🥉 Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

4 weeks ago

Vcr Ruinerwold
We gaan weer beachen in Ruinerwold! Dus geef je zo snel mogelijk op , want vol is vol!🏐🏖 Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

1 month ago

Vcr Ruinerwold
De dames van VCR zijn gisteren kampioen van de 2e klasse Stadsvolleybal Meppel geworden!!De directe tegenstander Quick D1 liet punten liggen tegen Rouveen D1, waardoor VCR D1 met een 3-0 overwinning kampioen kon worden. Het was een pittige wedstrijd tegen WKO, maar VCR liet zich niet uit het veld slaan, waardoor ze naast een 3-0 overwinning ook het kampioenschap van de 2e klasse binnen sleepten!Op de foto vlnr:Ryanna Karssies, Jantina Bremer, Esther de Jong, Meike Karssies, Bernate Hof, Janneke Baan en Alie Stummel. Op de foto ontbreken: Carina Keizer, Janine Weide, Maartje Swerissen en Cobien Wever Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook