Facebook

1 week ago

Vcr Ruinerwold
Bekijk op Facebook

2 weeks ago

Vcr Ruinerwold
Hallo sportieve facebook vrienden,MET SPOED zijn wij dames 1 van V.C.R dringend op zoek naar spelers. Wij zijn een gezellig dames team die 2e klasse nevobo spelen. Wij trainen op maandag en woensdag, wedstrijden zijn vaak op zaterdag. Momenteel zijn we met 5 dus: gegarandeerd speeltijd, wat wil je nog meer?😉 Lijkt het jou leuk om een keertje met ons mee te trainen? Stuur ons dan even een bericht. Wij zijn jou hard nodig!
Bekijk op Facebook

1 month ago

Vcr Ruinerwold
Beste leden, Wij hopen dat jullie er weer zin in hebben! Wij in iedere geval wel !Hierbij de datums wanneer de trainingen weer van start gaan:– Onze jeugd start: 23 Augustus– Dames en heren NeVoBo start: 23 Augustus – Dames recreanten start : 6 September– Heren recreanten start: 9 September Mochten er nog vragen zijn dan horen wij het graag. Sportieve groet, V.C.R.
Bekijk op Facebook

1 month ago

Vcr Ruinerwold
De mannen van Vcr zijn weer goed bezig!💪
Bekijk op Facebook