Facebook

6 days ago

Vcr Ruinerwold
Beste leden, Na aanleiding van de persconferentie van afgelopen vrijdag willen wij jullie toch nog even op de hoogte stellen van de huidige maatregelen. Waarschijnlijk hebben jullie het al gehoord, maar er mag vanaf vandaag niet meer gespeeld of getraind worden na 17:00. Dit houdt in dat alle trainingen komen te vervallen. Wat dit voor gevolgen heeft voor de competitie is op dit moment nog onduidelijk. Wij zijn in afwachting van NeVoBo zij zullen ons begin deze week informeren over het verdere verloop van de competitie. Zodra wij verdere informatie ontvangen horen jullie dit van ons.Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dat graag.Sportieve groet, Bestuur V.C.R. Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

2 weeks ago

Vcr Ruinerwold
Bekijk op Facebook

2 weeks ago

Vcr Ruinerwold
Bekijk op Facebook

2 weeks ago

Vcr Ruinerwold
Bekijk op Facebook