Feestavond VCR zeer geslaagd

De jaarlijkse feestavond van VCR was weer bijzonder gezellig. De drie dames van het bestuur: Iris, Elly en Yvonne, hadden dit keer gekozen voor het spel 30 seconds. Echt een schot in de roos!
Dertig seconden lijkt lang maar is het niet en dus leidt dit tot verhitte gezichten, onbegrijpelijk gestamel (eh, eh, eh) en woeste gebaren. Maar ook onbegrijpelijke hints die dan toch leiden tot een goed antwoord. Kortom alle ingrediënten voor lachen, gieren, brullen.
Het bestuur was zelf druk geweest met eigengemaakte taart voor bij de koffie en lekkere hapjes voor bij de borrel terwijl de dames van de Buddingehof voor de drankjes en de warme hapjes zorgden. Het ontbrak de deelnemers dan ook aan niets!

Met afstand het beste koppel: De winnaars Geke en Marcel Waaijboer

Na drie rondes werd de finale gewonnen door Geke en Marcel Waaijboer met op de tweede plaats Erwin Flik en Peter Dingsté en een gedeelde derde plaats voor Trijnie en Kees de Boer en Jannie en Douwe Kaper.

Onderstaand wat foto’s van deze geslaagde avond, volgend jaar weer!