Helaas V.C.R. DS 1 verloren

Na de gezellige re√ľnie en het lekkere stamppot buffet, moest Dames 1 thuis een wedstrijd spelen tegen S.V.I. DS3 uit Zwolle. De nummer 1 tot nu toe, maar de
competitie is net begonnen, dus dat zegt nog niet zo heel veel. Er was veel publiek te kijken en de dames hadden er zin in.
Vooraf kreeg de scheidsrechter een bloemetje van de tegenpartij, want het was de week van de scheidsrechter.
Zeer attent, echt top! De wedstrijd kan beginnen.
De eerste set ging redelijk gelijk op, echter viel het kwartje helaas de verkeerde kant op en werd de set gewonnen door S.V.I. met 23-25. Die drive van de eerste set was helaas niet terug te zien in de 2e en 3e set. De pass kwam niet altijd even lekker en de aanval was wel mooi, maar scoorde niet genoeg. Het bekeken spelletje miste en dat deed de tegenpartij wel. Die twee sets hebben de dames verloren met 16-25. Nog 1 set te gaan. De dames liepen ook deze set steeds achter de feiten aan, maar de strijdlust zat er weer in. De set werd alleen wel weer gewonnen door S.V.I. met 21-25. Jammer, maar wel een leerzame wedstrijd en weer genoeg aandachtspunten voor de training.
De volgende thuiswedstrijd is weer in de Buddingehof op vrijdag 26 oktober om 19.00 uur tegen Bas Autowas DS2 uit Zwolle.