1-3 winst voor V.C.R. Dames 1!

De competitie in de 1e klasse is begonnen en hoe! Wat een mooie eerste wedstrijd speelden de dames gisteren tegen VC Sneek in Sneek. Zij stonden er echt als team en dat moest ook, want er waren geen wissels.

De eerste set stonden de dames steeds een paar puntjes achter, maar uiteindelijk nog goed teruggekomen en gewonnen met 24-26. De tweede set zat die “flow” er nog lekker in en wonnen zij ook met 19-25. De derde set hadden de dames wat moeite met de serve van de tegenstander en kwamen daardoor wat punten achter, maar zij hebben toch nog teruggevochten tot 25-21, wel verloren helaas. Even een leermomentje en door naar de laatste set. Hoppa, gewonnen met 22-25. Een mooie gewaagde pot en een lekker begin! Het was een feest om naar te kijken.

De volgende wedstrijd is thuis op zaterdag 29 september a.s. om 19:00 uur in Ruinerwold tegen C.S.V. DS 5 uit Zwolle! Kom ook de dames aanmoedigen!